Jesper Amstrup© 2014 Klør 5

Helt til grin...

Trylleri og komik

En skøn blanding af trylleri, sjov, selvironi og improviseret humor. Showet er sjovt for alle aldre, og holder sig et godt stykke over bæltestedet.
Gæsterne er med i underholdningen fra start til slut - både oppe foran, og nede fra pladserne. Der er rig mulighed for at blande sig, og det kommer der mange sjove situationer ud af. Det gør at showet aldrig er helt det samme, og selskabet er en stor del af showet - uden at nogen bliver til grin.
Stacks Image 189

Glade kunder

Det var over al forventning.
SKIDE skægt... Jeg troede helt seriøst at mine kæber ville gå i kramper af at grine så meget. Det var intet mindre end et fantastisk show.

Anja
Tusind tak for den sjove underholdning i fredags ved firmafesten. Folk var virkelig begejstret - og du havde simpelthen fået så mange gode ting med, så det kan vi gå og grine af i lang tid :)
 
Hans Erik, MX Haderslev
Tusind tak for et forrygende show. Selv min svoger Asmus var ret imponeret - og han er ellers svær at imponere.

Pia
Endnu engang tak for den fine optræden - folk syntes at det var genialt :)

Mette Hansen
Tusind tak for kanon underholdning til vores brors fødselsdag i går. Du fik det hele med på en total fed måde. Top underholdning som samtlige gæster roste bagefter. Det er værd at se igen.

Tanja Skøtt og Jakob Snedker
Du fortjener ros herfra.Trods den korte frist klarede du det med bravur.
Alle blev først tavse, og så skal jeg love for, at der blev grinet, unge som ældre lå flade af grin, og brudeparret var bare på toppen.

Jytte
Efter showet kom mange af vores gæster og sagde:” Vi har grinet så meget, at vi har ondt i kæberne” og hele aftenen og resten af denne weekend er du blevet citeret meget, af gæsterne.

Jan Mosel
Det var SÅ godt, alle gæsterne taler om dig. Det var aftenens top underholdning. Det var hyle-skægt.

Mai-britt Maul
1000 tak for dit show til vores julefrokost i lørdags. Det var helt kanon :-)

Henrik Bertelsen, Dansk Stillads Service
Det har virkelig været en succes oplevelse. Den bliver svær at toppe fremover. Alle var begejstrede for din optræden. De syntes den var sjov, stueren og vanvittig morsom…Du skal have STOR ROS…
 
May-Britt Millek, TAS I/S

Ring 31 39 07 47 eller send en mail og få et gratis og uforpligtende tilbud